Z SERKAMI I OGÓRKAMI

Składniki:

 

7 łyżek serka kanapkowego

5 dag żółtego sera

3 jajka

3 łyżki majonezu

1 łyżka keczupu

1 pęczek szczypiorku

2-3 ogórki kiszone

sól

pieprz

słodka papryka

Wykonanie:

 

Jajka ugotuj na twardo. Obierz, posiekaj. Ogórki pokrój w kostkę, szczypiorek posiekaj. Ser zetrzyj. Połowę jajek wymieszaj z połową sera żółtego, keczupem i 2 łyżkami majonezu. Przypraw.Resztę jajek połącz z resztą sera, połową szczypiorku i 2 łyżkami serka kanapkowego, przypraw. Resztę serka utrzyj z ogórkami i resztą szczypiorku, przypraw. Pastami posmaruj krakersy.

Rekomendowane artykuły

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *