FARSZ PIECZARKOWY DO JAJEK FASZEROWANYCH

Wykonanie:

Kilka pieczarek umyć, drobno pokroić i usmażyć na maśle. Po wystudzeniu rozdrobnić najlepiej widelcem razem z żółtkami, przyprawami i majonezem.

FARSZ SEROWY DO JAJ FASZEROWANYCH

Wykonanie:

Ser żółty zetrzeć na tarce z drobnymi oczkami. Wymieszać z żółtkami i majonezem. Przyprawić solą i pieprzem.

FARSZ SZYNKOWY DO JAJ FASZEROWANYCH

Wykonanie:

Szynkę konserwową drobniutko posiekać. Dodać żółtka i przyprawy. Wymieszać z ketchupem lub majonezem. przyprawić solą i pieprzem.

FARSZ ZIOŁOWY DO JAJ FASZEROWANYCH

Wykonanie:

Żółtka wymieszać z posiekanym koperkiem lub szczypiorkiem albo natką pietruszki. Połączyć z majonezem przyprawić do smaku solą i pieprzem.

Rekomendowane artykuły

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *