MUSZLE Z SAŁATKĄ RYŻOWĄ

Składniki:


1
woreczek ryżu
1
puszka kukurydzy konserwowej
1
puszka tuńczyka w sosie własnym
2-3 łyżki majonezu
1
cebula
sól
pieprz
15 sztuk makaronu duże muszle

Wykonanie:

Ryż ugotować wg przepisu na opakowaniu. Odcedzić i odstawić do wystygnięcia. Kukurydzę i tuńczyka dokładnie odsączyć. Cebulę obrać i drobno posiekać. Warzywa oraz rybę dodać do ryżu. Wymieszać z majonezem,doprawić solą i pieprzem. Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu. Odcedzić. Przelać zimną wodą i dokładnie odsączyć. Faszerować sałatką.

Rekomendowane artykuły

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *